Recent comments

Friss Hírek

Sampdoria: Palombo iránt a Napoli is érdeklődik


Mint ismeretes, tavaly a Serie B-be visszacsúszó Sampdoriát nem hagyta magára a klub ikonja, Angelo Palombo, ám a genovai egyesület vezetése nemrég mégis úgy határozott, hogy elfogadható ajánlat esetén távozhat a csapattól a huszonkétszeres olasz válogatott középpályás. Palombo nevét legtöbbször a Juventusszal kapcsolta össze a sajtó, ám legutóbb képbe került a labdarúgó korábbi klubja, a Fiorentina, és nem utolsó sorban a Napoli is.
„Hallottunk sok mindent a labdarúgónkkal kapcsolatosan. Ám ebben a pillanatban Palombo a Sampdoria csapatkapitánya, de ha történik valami, akkor azt a megfelelő helyen, és időben közöljük majd.”
A Doria sportigazgatója, Pasquale Sensibile elismerte a Napoli Palombo iránti érdeklődését.
„Hogy lett volna egy nápolyi ajánlat? A kapcsolat köztem és Riccardo Bigon között tökéletes. Fiatalok vagyunk, ambiciózusok és szeretnénk fejlődni. Azt fogjuk tenni, amivel javíthatunk a jelenlegi helyzetünkön.”
A legfrissebb pletykák szerint az azúrkék klubnak van a legnagyobb esélye arra, hogy megszerezze Palombót, így egy rutinos középpályással megerősítve a keretét a tavaszi Bajnokok Ligája összecsapásokra.
azzuri.blog.hu