Recent comments

Friss Hírek

Galliani: Megígértem Téveznek ha kell január 31-ig várunk rá



A Milan labdarúgócsapatánál türelmesen kezelik a Tévez-ügyet: Adriano Galliani alelnök ígérete szerint a téli átigazolási időszak utolsó napjáig is hajlandóak várni a Manchester City argentin csatárára.
A Milan és a Manchester City folyamatosan egyeztet Tévez klubcseréjéről, amelyet jelenleg az akadályoz meg, hogy az angol klub nem hajlandó kölcsönadni a játékost anélkül, hogy a szerződésbe belevennének egy pontot, amely Tévez jövőbeli kötelező megvételéről szól.
Ez akár utat nyithatna a cataniai Maxi López előtt a piros-fekete klubhoz, ám Milánóban továbbra is inkább Tévezt látnák szívesebben.
„Maxi López? A Catania rendkívül együttműködő és nyitott az üzletre, de megígértem Carlitosnak, hogy ha kell, január 31-ig várunk rá. Ha Tévez nem jön, akkor maradunk úgy, ahogy vagyunk” – nyilatkozta Adriano Galliani a Sky Sport Italiának.
A Milannál napirenden van Filippo Inzaghi távozása is, erről a következőt mondta a klub alelnöke:
„Pippónak az az álma, hogy az európai kupasorozatok legjobb gólszerzője legyen. Ezt vagy a Milan színeiben próbálhatja meg, vagy egy másik, az Európa-ligában szereplő csapatban.”
A 38 éves Inzaghi eddig 70-szer volt eredményes európai kupameccseken, ezzel három találattal van lemaradva a listavezető Raúltól.
NSO.hu