Recent comments

Friss Hírek

Döntetlent hozott a rangadó


Pedig jól kezdődött a mérkőzés. Claudio Marchisio a 8. percben például egy kontra végén 15 méterről perdített nem sokkal a kapu mellé. Pár percre rá pedig a másik oldalon akadt veszély a kapu előtt. A 12. percben Mauricio Isla próbált a kapuba emelni Giorgio Chiellini hibája után, de a kirobbanó Buffon a labda útjába állt.
Az „őszi bajnokról" is hivatott volt dönteni az Udinese–Juventus olasz bajnoki. A két csapat aztán nagyon nem bírt egymással, a gól nélküli döntetlennek pedig a Milan örülhet, amely így a tabella élén telelhet.
Ekkor többen reménykedtek, hogy látványos, helyzetekben gazdag mérkőzés lesz az olasz rangadó. Tévedtek, a következő említésre méltó eseményre ugyanis a 34. percig kellett várni. Ekkor Marchisio középről a bal kapufa mellé lőtt. Az első félidőben tehát még helyzetet is alig lehetett feljegyezni.
A Juventus számára ráadásul nem számított túl jó előjelnek, hogy az Udinese a legutóbbi három meccsét megnyerte, amelyen gól nélküli döntetlenre állt a szünetben. A torinóiak nem is akartak ebbe a hibába esni, így a második félidő elején kezdeményezőbben léptek fel.
Az első tíz perc rohamai (nagyjából egy távoli sistergős Simone Pepe-bomba....) után azonban ismét kiegyenlítetté vált a találkozó.
A 83. percben aztán a csereként beálló Fabio Quagliarella lőhetett viszonylag tisztán 15 méterről, de a középre tartó labdát Samir Handanovic öklözte szögletre.
NSO.hu