Recent comments

Friss Hírek

Fölényes Inter győzelem a sereghajtó ellen


A Lecce alaposan ráijesztett a Diego Forlánt felépülése óta először a kezdőcsapatában tudó Interre a Giuseppe Meazza Stadionban. A 20. percben a kolumbiai Luis Muriel a leshatárról indulva a bal szélen bevitte a labdát az Inter büntetőterületére, csinált egy cselt befelé Lúcio mellett, majd még eggyel becsapta a másik brazilt, Maicón is (különösen szép lehetett ez egy kolumbai számára...), majd miután tiszta lövőhelyzetbe került, a kapuba lőtt.
Az Inter több nagy helyzetet is elpuskázott az első félidőben, aztán a hajrában egyenlített: Maicón a jobb oldalra az öt és feles felé lőtte a labdát, a kapujából kimozduló Ugo Gabrielit a rövid oldalon egy balettmozdulattal megelőzte Giampaolo Pazzini, aki a kapuba terelte a labdát. A fordulás után a Diego Forlán helyére beálló Diego Milito a vezetést is megszerezte az Inter számára, s a 73. percben Juto Nagatomo alapvonalnál mutatott varázslata után Esteban Cambiasso kétgólosra növelte az előnyt.
Claudio Ranieri fiai már csak azért sem érdemtelenül tartottá otthon a három pontot, mert a két gólon túl négyszer a kapufát, illetve a keresztlécet is eltalálták. A végén a gólok száma utolérte a „majdnem gólok" számát, Ricardo Álvarez is betalált, beállítva a 4–1-es végeredményt.
Internazionale–Lecce 4–1 (Pazzini 34., D. Milito 49., Cambiasso 73., Álvarez 91., ill. Muriel 20.)
NSO.hu