Recent comments

Friss Hírek

Milan: Allegri még nem írt alá


Massimiliano Allegri szerződéshosszabbítása ügyében továbbra sincs egyezség Milánóban, a klub és a tréner szándékai ugyan nem állnak messze egymástól, az aláírás azonban várhatóan még jó pár hétig várathat magára. Az ok elsősorban az anyagiakban keresendő, a Rossoneri 2 millió eurós fizetést kínál edzőjének, míg az, Walter Mazzarrit alapul véve, nem óhajtja beérni 2,5 milliós összeg alatt.
Mindeközben az olasz sajtó igyekszik újabb részleteket feltárni a klub várható téli igazolásai kapcsán, Antonio Cassano pótlására ugyanis biztosan szerződtetni fognak a vörös-feketék legalább egy támadójátékost.
A legfőbb kiszemelt továbbra is Carlos Tevez, akinek megszerzése azonban felettébb problémásnak tűnik. A felállás múlt héthez képest nem sokat változott, a City pénzt szeretne látni már januárban, mely a Milan számára megoldhatatlan, a PSG kifizetné az angolok által kért összeget, oda viszont az argentin nem igazolna, így a megoldás várat még magára.
A La Gazzetta dello Sport szerint mindenesetre a héten a Milan képviseletében kisebb delegáció érkezhet Manchesterbe, hogy újabb kört fussanak a támadó ügyében, de akad egy "B"-terv is Gallianiék tarsolyában, amennyiben nem járnának sikerrel.
Az alternatív megoldás nem más, mint Maxi Lopez szerződtetése, az argentin a hírek szerint ugrásra készen várja a Rossoneri hívását.
azzuri.blog.hu