Recent comments

Friss Hírek

Genoa: Amauri és Amorim is a Marassiban folytatja


Olasz sajtóértesülések szerint a Genoa hamarosan bejelentheti a Juventus csatára Amauri és a Benfica középpályása Ruben Amorim megszerzését.
Miután a korábbi Udinese és Parma edző Pasquale Marino átvette a Grifoni irányítását, a klub elnöke Enrico Preziosi az olasz és a portugál játékosokkal kedveskedne neki.
A Tuttomercatoweb szerint 24 órán belül bejelenthetik a két játékos érkezését. Amauri szinte biztos, hogy a Marassiba költözik a Juventus Stadiumból, de lehetséges hogy csak kölcsönbe.
A brazil születésű csatár, aki 2010 augusztusában olasz válogatott játékos lett, a Juventusban nem tudta hozni azt a formáját, ami miatt 2008-ban leigazolták a Palermotól. A tavalyi szezon felét a Parmámnál töltötte kölcsönben idén pedig még egyszer sem kapott lehetőséget Antonio Contétól.
Eközben a portugál Record szerint Benfica középpályása Amorim a szezon végéig kölcsönbe érkezik a Genoához. Már mindenben megállapodtak, csak az aláírás hiányzik a szerződésről.
A 26 éves játékos 2008-ban csatlakozott a Benfivához, akikkel 2010-ben bajnoki címet nyert. 62 portugál bajnokin öt gólt szerzett az elmúlt négy évben. Ő pótolta Nanit Carlos Queiroz 23 fős portugál keretében a 2010-es világbajnokságon.
olaszfoci.hu