Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Jók az esélyeink a továbbjutásra


A Milannál és az Arsenalnál úgy vélik, ők játsszák a következő forduló slágerpárharcát – erről szóltak az első nyilatkozatok a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének pénteki sorsolása után.Massimiliano Allegri, az AC Milan vezetőedzője szerint csapatának remek esélyei vannak a továbbjutásra.
„Jó esélyünk van rá, hogy győztesként kerüljünk ki a párharcból, de ehhez februárban a legjobb formánkban kell futballoznunk, nem úgy, mint az előző idényben – utalt a Tottenham elleni hazai vereségre Allegri. – Ismerjük a fiatal és jól szervezett Arsenal erősségeit."
„Ez a forduló párharca – értékelt Umberto Gandini, a Milan igazgatója. – Legutóbb kettő nullára kikaptunk az Arsenaltól a San Siróban, a múltkori kiírásban meg a Tottenham ejtett ki bennünket, szóval most nagyon eltökéltek vagyunk a továbbjutást illetően. Az előző szezonban sok sérülés hátráltatott bennünket, de az idén, úgy néz ki, jobb passzban vagyunk, mint az Arsenal. Két hónap azonban hosszú idő, sok minden megváltozhat. Robin van Persie személyében van egy egészen nagyszerű játékosuk, Arsene Wenger pedig kiváló edző."
NSO.hu