Recent comments

Friss Hírek

Luis Enrique: Roma edzőként ez volt a legboldogabb napom

A Napoli elleni idegenbeli sikert követően Luis Enrique a Roma kispadján eltöltött időszak legboldogabb napjának nevezte a vasárnapit.

"Ez a Roma kispadján eltöltött időszakom legboldogabb napja. Teljesen őrült meccs volt. Szerencsések voltunk, de keményen és őszintén hajtottunk és az eredmény jött is a végén. A csapatom ma bemutatta, hogy milyen a modern futball, hiszen ha egy Napoli ellen olyan kezdővel lépsz pályára, amelyik nem támad és védekezik együtt, akkor halott vagy. A játékosoknak hatalmas áldozatot kellett hozniuk."- nyilatkozta a meccs után Enrique.

A meccs nagy részében nem volt elmondható, hogy a Roma sokat birtokolta volna a labdát, ráadásul a gólokat is kontrákból szerezték.

"Remélem, hogy hamarosan megtanulok olaszul és akkor a futballt illetően is többet tanulok, de ettől még nem fogom feladni a támadószellemű futballt. Mindenki tudja, hogy mi járatjuk a labdát azzal a céllal, hogy bármikor kiugratható legyen valaki, de továbbra is tartom, hogy a legjobb védekezés az, ha az ellenfél térfelén tartjuk a labdát."



asroma.hu