Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Leigazolták Eduardo Vargast

Az Universidad de Chile játékosa, Eduardo Vargas az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Napolihoz igazolt. Ezt az olasz klub elnöke, Aurelio De Laurentiis jelentette be.



"Hivatalosan is közölhetem, hogy leigazoltuk Vargast. Néhány perce hívott Dr. De Nicola, aki megvizsgálta a játékost, és mindent a legnagyobb rendben talált. Már alá is írtuk a szerződést, mondhatom, nagyon erős klubok elől sikerült őt elhoznunk. Ez is bizonyítja, hogy nyílt szemmel járunk-kelünk a világban, és folyamatosan keressük azokat a tehetségeket, akik képesek a klub javára kamatoztatni a tudásukat."

Korábbi sajtóhírek szerint a Partenopei 11 millió eurót fizet a csatár játékjogáért az Universidad de Chilének, s évi másfél millió lesz a játékos jussa.

Ez olyan fogás, amivel bátran pályázhat a tél igazolása címre is a Napoli Olaszországban. Vargast tartják Neymar legnagyobb riválisának a "dél-amerikai aranylabdáért" folyó harcban, 11 gólt lőtt a Copa Sudamericanában (a kontinens Európa-ligája), és meg is nyerte a sorozatot csapatával, akárcsak a bajnokságot. Chilében ő lett az év futballistája 2011-ben.