Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Cáceres egyre közelebb Torinóhoz


A Sevilla uruguayi válogatott védője, Martín Cáceres nagyon közel került a Bianconerihez. A Juventus vezetősége még Karácsonykor is azon munkálkodik a Corso Galileo Ferrarisban, hogy pontot tegyenek a transzfer végére.
A spanyol klub eredetileg 3.5 millió eurót szeretett volna kapni Martín fél éves kölcsönvételéért, de ezt az összeget Giuseppe Marottának sikerült jelentősen lealkudnia: a végső ár 1 millió euró körül lehet, 500.000 euró bónusszal együtt, amely akkor lépne életbe, hogy ha a Juventusnak sikerülne elérnie a céljait jövő májusban.
Ha a kölcsönvétel díjából engedtek is, a 7 millió eurós kivásárlási záradékhoz ragaszkodik a Rojiblancos vezetősége. Az összeget figyelembe véve, Martín így elérhetővé vált a torinóiak számára, akik készek visszaszerezni a fiatal védőt. Az 'El pelado' már komoly nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik, hiszen korábbi csapatai színeiben már többször futballozott a Bajnokok Ligájában, és az Európa Ligában, arról nem is beszélve, hogy néhány hónappal ezelőtt Uruguay válogatottjának tagjaként a Coppa America trófeáját is a magasba emelhette.
A következő néhány órában Fabio Paratici, és a futballista ügynöke, Daniel Fonseca azon lesz, hogy kidolgozza a játékos szerződésének utolsó részleteit, s véglegesítsék a transzfert annak érdekében, hogy Martín Cáceres már Antonio Conte kezei alatt kezdhesse meg a felkészülést a bajnokság folytatására.
juventushungary.hu