Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Nehéz meccs volt


Milan 2–0-ra győzött a Cagliari ellen, így az élre állt a tabellán. Massimiliano Allegri örül, hogy csapata újra az első pozíciót foglalja el, még ha nem is biztos, hogy a csúcson zárja az évet.
„Nehéz meccset játszottunk, ahogy erre számítottam is. Sikerült visszakerülnünk a tabella élére, de már szombaton is fáradtnak láttam a csapatot. Voltak nehézségeink, a második félidőben már jobban játszottunk, de a lényeg, hogy megvan a három pont. Ibra rendkívül fontos játékosunk. Most már csak arra kell várnunk, milyen eredményt érnek el a többiek″ – mondta Allegri.
A szakembert arról is megkérdezték, mit szól ahhoz, hogy Silvio Berlusconi, a Milan elnöke taktikai tanácsokkal látta el.
„Mindig tartunk eszmecserét az elnökkel. Vannak ötletei, és olyannak szeretné látni a Milant, ahogy néha játszik. De nekem kell döntéseket hoznom a Milan érdekében. Szeretek vele beszélgetni, mivel fontos ötleteket kaphatok tőle. Nincs probléma a kapcsolatunkban. Lehetetlen összehasonlítani minket a Barcelonával, mivel teljesen más játékosaink vannak″ – nyilatkozta Allegri.
NSO.hu