Recent comments

Friss Hírek

Roma:Továbbra sincs egyezség De Rossi ügyében


A játékos és klubja között már hosszú ideje elhúzódnak a nyáron lejáró kontraktusának esetleges meghosszabbításáról szóló tárgyalások, és vészes tempóban közeledik a január, amikor kezdetét veszi az átigazolási időszak. Állítólag a nagyszerű középpályás csapatának vezetősége engedélyezi neki -más együttesek képviselőivel- a jövőjéről szóló egyeztetéseket, és akivel dűlőre jut, oda nyáron alá is írhat Daniele De Rossi. Gárdája ezzel a módszerrel- előszerződést köthet- a róla történő lemondás első fontos lépését prezentálta.
Vincenzo Morabito, a futballista egyik- ha nem a- leghíresebb menedzsere egy minapi nyilatkozatában elmondta: egyre kevesebb esélyt lát arra, hogy ügyfele a Giallorossi színeiben folytatja pályafutását, mivel rendkívül gyorsan fogy a felek ideje, a nyár vége óta tartó hercehurca eredményes végkifejletét pedig egyelőre ő nem látja. Hozzátette: istápoltja 2012. elejétől kapcsolatba léphet egyéb alakulatok illetékeseivel is, és amennyiben valamelyik kérőjével megállapodik a válogatott kiválóság, akkor elhagyja szeretett egyesületét. Télen még tehát biztosan nem kötelezi el magát sehova.
De Rossi 2001-ben debütált a fővárosiak kötelékében, azóta Totti utódjaként emlegetik, s a jövő kapitányának gondolják őt a szurkolók. Lehet; ezúttal tévednek a drukkerek, pont úgy, mint Alberto Aquilani esetében tették.
Az AS Roma és Danielino egyébként fizetésének kérdéskörét képtelenek egymással tisztázni.
azzuri.blog.hu