Recent comments

Friss Hírek

Milan:Ingyen érkezhet Keita


Massimo Allegri szeretne minél több variációs lehetőséggel rendelkezni a Rossoneri középpályáján, így a milánói klub tovább erősítené az amúgy se rossz csapatszekcióját. Spanyol sajtóhírek szerint a Milan alelnöke, Adriano Gallinai egy sikeres tárgyaláson van túl a Bajnokok Ligája győztes FC Barcelona illetékeseivel és a pletykák szerint már szóbeli egyességet is kötött Galliani a katalán klubbal Seydou Keita leigazolásáról, ráadásul ingyen.
A 31 esztendős középpályást még 2014 nyaráig köti szerződés a grántávörös-kékekhez, ám a Mali nemzetiségű labdarúgó kontraktusában egy olyan opció szerepel, amely lehetővé teszi, hogy a játékos 2 évvel szerződése lejárta előtt ingyen távozhasson a klubtól. Ehhez az kell, hogy Keita a szerződésében rögzített minimum mérkőzésszámot ne érje el az adott idényben, ám hogy ez a szám mekkora lehet, azt nem hozták nyilvánosságra.
Mindeközben befutottak az olasz sajtóba a manchesteri tárgyalás első visszhangjai is, ezek alapján a megegyezés ugyan az ünnepek utánig biztosan várat magára Tevez ügyében, de az álláspontok közeledni látszanak.
A hírek alapján a kompromisszumos megoldás egy, a szezon végéig érvényben lévő, néhány millió euró fejében megejtett kölcsönadás lehet (3 millió körül), melyet júniusban véglegesítene a Milan, összesen 23 millió euró körüli értékben.
azzuri.blog.hu