Recent comments

Friss Hírek

Marotta: Nem kizárt, hogy lesznek távozók és érkezők


A Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta rettentően elégedett a torinói klub trénerével, Antonio Contéval, aki véleménye szerint igazi győztes mentalitást és szervezett játékot honosított meg a Zebráknál. A vezér emellett kitért a közelgő átigazolási időszakra is.
„Conte jó úton halad, hogy egy nagy edző váljék belőle. A csapat jó formája mögött az ő remek munkája rejlik, aki egy győztes mentalitást és szervezett játékot hozott magával. Conte mindig a legnagyobb körültekintéssel küldi pályára azokat, akik erre a leginkább alkalmasak az adott pillanatban és a legfelkészültebbek minden helyzetben.”
Az igazolásokért felelős szakember kitért egy mondattal a szerdai Udinese - Juventus találkozóra is.
„Fontos találkozó lesz, de nem ez az összecsapás fog dönteni a Scudetto sorsáról.”
Majd, ahogyan azt már korábban is említette Marotta, egy csendes, nyugodt igazolási időszak elé néz a klub, ám nem kizárt, hogy pár játékos távozni, és pár érkezni fog.
„Nem fogalmazódtak meg különleges követelmények, de fel kell térképezni, mint kínál a piac és adott esetben készek vagyunk arra, hogy minőségileg javítsuk a keretünket. Egyet azonban leszögezhetünk, nem érdeklődünk Carlos Tevez iránt. Ha Olaszországba kerül, az nem a Juventus miatt lesz.” - nyilatkozta Beppe Marotta.
A Bianconerit legutóbb volt játékosával, az uruguayi Martin Caceresszel hozták szóba, a híresztelések szerint a Sevilla védője januártól jóeséllyel a torinói klubnál folytatja pályafutását.
juventushungary.hu