Recent comments

Friss Hírek

Milan: Taiwo akár már januárban távozhat


A Marseille együttesétől nyáron szerződtetett védő alig kap lehetőséget a Rossoneri kötelékében, ezért már akár télen távozhat Olaszországból a nigériai labdarúgó. Kérőkből akad bőven, hiszen- nem megerősített információk szerint-Németországban, Franciaországban és Törökországban is szívesen látnák őt a jövőben.
A 26 esztendős futballista nem hozza eddig a tőle elvárt teljesítményt a Milan színeiben, így teljesen perifériára keveredett a csapatán belül. Ráadásul, amikor Massimilano Allegri nagy ritkán esélyt ad a bizonyításra a hátvédnek, akkor sem tudja megragadni az adódó alkalmakat, hogy lenyűgözze mesterét. Ilyenformán természetesen a bajnoki címvédő alakulatának vezetősége nem zárkózna el Taye Taiwo esetleges értékesítésétől, az első ajánlatok pedig -állítólag- már ott hevernek az illetékesek asztalán.
Sajtóinformációk alapján a legkomolyabb érdeklődők a Werder Bremen, illetve a Lyon, azonban a napokban a Galatasaray ugyancsak bejelentkezett a játékosért, viszont ők egyelőre csupán a nem hivatalos piaci árának a felét áldoznák a válogatott labdarúgóra, tehát most még úgy tűnik: kétszereplős versenyfutás fog zajlani januárban az afrikai kiválóságért.
azzuri.blog.hu