Recent comments

Friss Hírek

Luis Enrique: Vállalom a felelősséget

A Roma mestere elismerte, nagyon rosszul érzi magát a Fiorentina ellen elszenvedett 3:0-ás vereség után.

"Rosszul érzem magam, ahogy minden Roma játékos és bármelyik edző érezné magát egy ilyen helyzetben. Az első gól egy kiállítást követő tizenegyesből született, ami meg is változtatta a mérkőzést. Addig a pillanatig egész jól kézben tartottuk a meccset. A másodikat pontrúgásból kaptuk. A csatárok minden tőlük telhetőt megtettek, ezért nem tudom őket kritizálni. Amikor a csapat kikap 3:0-ra és három játékost is kiállítanak, akkor nehéz megtalálni a pozitívumokat."- nyilatkozta csalódottan Enrique a meccs után.

A szurkolók a firenzei meccsig igen pozitívan álltak a csapathoz és a vezetőedzőhöz, azonban a 3:0-ás vereség után többen a spanyol szakember lemondását követelték.

"Mi edzők hasonló dolgokon megyünk keresztül. Ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnénk és az eredmények elmaradnak, akkor bizony problémák és kétségek merülnek fel. Túl korán van még és keményen kell dolgoznunk, de nyilvánvaló, hogy nem könnyű. Beszéltem-e a vezetőkkel? Mindig beszélek velük. Amikor 10 emberre fogyatkozunk, a Roma megpróbált játszani és kiegyenlíteni, de ahogy ilyenkor lenni szokott, egy teljesen ártalmatlan szituációból gólt kaptunk. Gabriel Heinze komoly hibát vétett a második gólnál, mert nem fogta elég jól Alessandro Gamberinit. Ennek ellenére én vállalom a felelősséget, ahogy mindig. Nem panaszkodom a játékosaimra."

Osvaldot eltiltotta a klub, ezért nem lépett pályára, míg Francesco Totti végig a kispadon töltötte a találkozót.

"Francesco nem teljesen egészséges, hiszen hosszú sérülésből tért vissza, ezért döntöttem úgy, hogy nem küldöm pályára. A második félidőben nem tűnt úgy, hogy be kellene cserélnem, mert a csapat emberhátrányban volt. A félidőben beszéltem vele és nem tűnt logikusnak a játszatása abban a helyzetben."



asroma.hu