Recent comments

Friss Hírek

Inter: Moratti karácsonyi ajándékokat ígér a szurkolóknak


Massimo Moratti azt ígérte az Inter rajongóinak, hogy karácsonykor meglepi őket egy-két ajándékkal. A kérdés, hogy milyen minőségű ajándékok vannak a presidente puttonyában? Az Inter helyzetét, keretének gyengeségeit már elemeztük egy korábbi cikkben, így erre most nem térnénk ki. Lássuk hát a lehetséges érkezők, valamint távozók listáját.
Védelem: távozhat Chivu és Samuel, érkezhet Juan, és/vagy Gary Cahill.
Középpálya: távozhat Muntari, érkezhet a Vargas, Montolivo, Jovetic, Farfan négyes közül egy-két ember.Sneijder távozása esetén Götze vagy Hazard.
Csatársor: Távozhat Milito, a legfrissebb pletykák szerint érkezhet David Villa.
Januárig valószínűleg még tucatnyi név fog az Interrel kapcsolatban röpködni, egy biztos: Mourinho távozása óta valami nem stimmel, edzők jönnek-mennek, de a csapat nem talál magára. Megérett az idő a változásra, az igazán nagy fordulatok azonban valószínűleg csak nyáron következhetnek. Mindenesetre a legfrissebb hírek szerint, amennyiben Ranieri nem hozza a győzelmeket a következő fordulókban, ő is repülhet, a helyére pedig nem más, mint Luis Figo ülhet. (több lenne, mint érdekes) Sok mindent elárul az is, hogy az utóbbi hetekben felröppent a hír, miszerint Moratti eladja a klubot...
azzuri.blog.hu