Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend



A Serie A 28. fordulójából hat mérkőzést láthatunk a SportKlubon, a kínálatból kiemelkedik a szombati Udinese-AS Roma és a vasárnapi Lazio-Fiorentina mérkőzés, de látható lesz a Juventus, az AC Milan és az Inter aktuális meccse is. 



Genoa-AC Milan, péntek, 20:30, ÉLŐ
A Milan remek formának örvend, a Laziót legutóbb 3-0-ra intézték el Boatengék, és tartják harmadik helyüket a tabellán. Tőzsér Dániel tagja volt az AS Roma otthonában 3-1-es vereséget szenvedő Genoának, nem irigyeljük a sorsolásukat. 

Udinese-AS Roma, szombat, 20:30, ÉLŐ
Rómában most nagy lehet a jókedv, hiszen Francesco Totti a Genoa ellen szerzett tizenegyesgóljával 525. Serie A-s mérkőzésén a 225. gólját szerezte, ezzel beérte a svéd Gunnar Nordahlt, és minden idők második legeredményesebb játékosa lett az olasz bajnokságban. A Farkasok korábban legyűrték a Juventust, náluk most minden szép és jó. Az Udinese három ponttal van tőlük lemaradva, így fontos összecsapás lesz számukra. 

Atalanta-Pescara, vasárnap, 12:30, ÉLŐ
Az Atalanta távolodik a kiesőzónától, a Pescara viszont nagy veszélyben van, az utolsó előtti helyen állnak. Bergamóban izgalmas meccsre van kilátás, a vendégeknek minden egyes pontra égető szükségük van.

Juventus-Catania, vasárnap, 15:00, ÉLŐ
A Juventus túl van a Napoli elleni idegenben vívott csúcsrangadón, és jól jött ki belőle, hiszen 1-1-re végeztek Cavaniék otthonában. Így megmaradt a két csapat közti hat pont a Juve javára, kicsit megkönnyebülhetnek Pirlóék. A Catania legyőzése ezek után nem okozhatna gondot a torinóiaknak. Elvileg...

Inter-Bologna, vasárnap, 20:30, ÉLŐ
Az Inter hamar kétgólos hátrányba került a Catania otthonában, Palacio duplájának köszönhetően végül mégis begyűjtötte a három pontot a múlt hétvégén. A Bologna a Cagliarit verte 3-0-ra, így két, sikerélménnyel felvértezett gárda összecsapását láthatjuk vasárnap este. 

Lazio-Fiorentina, vasárnap, 23:00, felvételről
A Lazio sima verést kapott a Milan otthonában, a Fiorentina 2-1-re legyőzte a Chievót. A forduló rangadója ez lesz, hiszen a negyedik és a hatodik helyezett találkozik egymással. 

forrás: sportklubtv.hu