Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Rooney iránt érdeklődnek?


A hírek szerint Wayne Rooney hamarosan átadólistára kerülhet a Manchester Unitednél, így többek között a Juventus is érdeklődését fejezte ki a csatár iránt.


Az angol válogatott támadót edzője meglepő módon csak a kispadra nevezte a keddi, Real Madrid elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája-mérkőzésre, melyet végül 2-1-re a spanyolok nyertek meg, és így jutottak tovább.

A mellőzés óta egyre hangosabb hangokat lehet hallani, amik szerint mintegy 20 millió font körüli összegért már távozhat is a szigetország egyik legnagyobb sztárja.

A kérők között található többek között a Manchester City, a Chelsea, a Real Madrid, a PSG és az Anzsi is, de olasz csapatok, úgymint az Inter és a Juventus is érdeklődik a csatár iránt.

A Bianconeri első nyári igazolása már meg is van az ingyen szerződtetett Fernando Llorente személyében, ugyanakkor a klub még mindig keresi az úgynevezett "top" játékost, és ennek a kitételnek Rooney maximálisan megfelelne, akinek a leigazolásával a Bajnokok Ligája állandó szereplőjévé teheti magát a klub.


forrás: Juventusfc.hu