Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend


A Serie A 29. fordulójából hat mérkőzést közvetít a SportKlub, a nagycsapatok közül láthatjuk a Juventust, a Milant, a Fiorentinát és az AS Romát is.


Catania-Udinese, szombat, 18:00, ÉLŐ
A nyolcadik helyezett fogadja a kilencediket, azaz a Catania az Udinesét. A hazaiak a legutóbbi fordulóban közel voltak a bravúrhoz a Juventus otthonában, a címvédő csak a hosszabbításban tudta begyötörni a győztes gólt. Az Udinese az AS Romával ikszelt, így izgalmas és szoros mérkőzés várható. 

Bologna-Juventus, szombat, 20:30, ÉLŐ
A listavezető Juventus egy 92. percben szerzett góllal győzte le a Cataniát, miközben a torinóiak riválisai botlottak, ennek következtében már kilenc pont Antonio Conte legénységének előnye a második Napolival szemben. A Bologna az Intert verte idegenben, így nem vár könnyű meccs Pirlóékra. 

Siena-Cagliari, vasárnap, 12:30, ÉLŐ
Az előző körben a Siena és a Cagliari is begyűjtötte a három pontot, most egymás ellen csatáznak majd a felek. A hazaiak a kiesés elkerüléséért harcolnak, a Cagliari éppen tíz ponttal van előrébb, mint vasárnapi ellenfele. 

Milan-Palermo, vasárnap, 15:00, ÉLŐ
A Milan sűrű heteken van túl. Allegri mester legénysége előbb hazai pályán legyőzte a Barcelonát, majd idegenben a Genoát, hogy aztán futballeckét kapjon a katalánoktól. A kiütéses, 0-4-es vereség után kérdés, gyorsan talpra állnak-e Montolivóék, de a papírforma alapján a tökutolsó Palermót bármilyen állapotban le kell győznie Niangéknak. 

Fiorentina-Genoa, vasárnap, 17:00, felvételről
A liga egyik legszimpatkusabb csapata, a Fiorentina Tőzsér Dániel Genoáját fogadja. A firenzeiek győzni tudtak a Lazio otthonában, játékuk alapján talán inkább őket illetné meg a legjobban a dobogó legalsó foka. Montella együttese a kiesés elkerüléséért óriási harcot folytató Genoa ellen is győzelemre készül, hogy tapadhasson a Milanra és a Napolira. 

AS Roma-Parma, vasárnap, 20:30, ÉLŐ
Az Udinese hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az AS Romával az olasz labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának egyetlen szombati mérkőzésén. A Farkasok most jó passzban vannak, aminek a Parma láthatja kárát. 

forrás: sportklubtv.hu