Recent comments

Friss Hírek

Pioli: Az Inter ellenünk szeretné kiengesztelni a szurkolóit


A forduló egyik zárómérkőzésén az Inter fogadja a Bologna csapatát a Giuseppe Meazza Stadionban. Az 5. helyezett a 13. helyezettet, de ahogyan azt már megszokhattuk, csak első ránézésre biztosa hazai a meccs. 


Az Inter bármikor, bárkit képes meglepni jelenleg, mind pozitív, mind negatív értelemben, kiszámíthatatlan, hogy éppen melyik arcát fogja mutatni Andrea Stramaccioni legénysége.


A két klub kétszer is összecsapott ebben a szezonban, az idei első egymás elleni bajnoki meccsük 3-1-es fekete-kék sikert hozott. Az Olasz Kupában pedig a 120. percben ejtette ki Ranocchia a Bolognát (3-2).

Jó eredményeket értünk el a közelmúltban, de nem ücsöröghetünk a babérjainkon. Még semmit sem értünk el, csak az számít, hogy hol állunk majd a tabellán, mikor vége a szezonnak. Az Inter pedig még mindig harcban áll a harmadik helyért. A Nerazzurri eltökélt lesz és demonstrálni akarja, hogy nem szabad őket leírni a Tottenham elleni vereség után. 

Mindent megtesznek majd a győzelemért, de mi a saját játékunkat szeretnénk játszani és folytatni a pozitív szériánkat.” - nyilatkozta a Bologna vezetőedzője, Pioli a mérkőzés előtt.

forrás: azzurri.co.hu