Recent comments

Friss Hírek

Lazio-Fiorentina: Csak a győzelem az elfogadható


A nap rangadója minden kétséget kizáróan a Lazio-Fiorentina összecsapás. Mindkét csapat formája minimum hullámzó; a Fiorentinaról lassan kijelenthetjük, hogy Firenzében nyernek, de ha ki kell mozdulni otthonról, akkor borítékolható a vereség.

 
Persze ez alapján feldobhatnánk az összes pénzünket a Laziora, de a hazaiak az elmúlt hat bajnoki meccsükből mindössze egyet tudtak megnyerni, emellett egyszer játszottak döntetlent és négyszer szenvedtek vereséget.

A fővárosi gárda csütörtökön hatalmas lépést tett a legjobb nyolc közé jutásért az Európa Ligában, miután 2-0-ra diadalmaskodtak a Stuttgart otthonában. Vladimir Petkovic, a Biancocelesti mestere szerint a jó formát át kell ültetni a Serie A-ba is, és nem lehet gond:

„Azzal, hogy a Milan nyert a Genoa ellen, mindenkinek kötelező a győzelem, aki a harmadik helyért harcol. Értelemszerűen mi is csak a három ponttal lennénk elégedettek a Fiorentina ellen. Jó játékkal és a szurkolóink támogatásával képesek lehetünk megverni a firenzeieket. A Lazio célja a harmadik hely, hinnünk kell magunkban, és itthon is azzal a dinamikával kell játszanunk, mint az Európa Ligában.” - mondta Petkovic.

Várható kezdőcsapatok:
S. S. Lazio (4-1-4-1): Marchetti, Pereirinha, Biava, Dias, Radu, Ledesma, Ederson, Gonzalez, Hernanes, Lulic; Floccari

AC Fiorentina (3-5-2): Viviano, Tomovic, Rodriguez, Savic, Cuadrado, Migliaccio, Pizarro, Borja Valero, Pasqual, Jovetic, Ljajic

forrás: azzurri.co.hu