Recent comments

Friss Hírek

Pescara: Perin az Arsenal figyelmét is felkeltette


A jövő egyik nagy olasz kapusreménysége a 20 éves Mattia Perin, és ez sok csapatnak feltűnt. Jelenleg a Genoa tulajdonában van, de a Pescara keretét erősíti. 


Az ügynöke szerint azonban sok a kérője, de egyelőre csak egyvalamit állíthat biztosan. Az viszont pont érdekes, ugyanis megnevezte, melyik csapatnál fogja tölteni Perin a következő szezont.
 
„Sok klub érdeklődik iránta, például az Arsenal, a Barcelona, és a Milan. De szóba került a Juventus, a Napoli, és a Roma is.” – mondta a játékos ügynöke, Moreno Roggi.

„Mindazonáltal egyelőre csak egyvalami biztos Mattia jövőjével kapcsolatban. A szezon végén visszatér Genovába, ugyanis a felek kölcsönös szándéka, hogy legalább egy évet Genoa-mezben játsszon.”

Az az érdekes, hogy bár mindenki nagy reményégnek tartja, és a Genoa jó magas árat is határozott meg (20 millió euró alatt nem szeretnék eladni) jelenleg sehol sem első számú: a Pescarában az elmúlt pár meccsen a rutinos Ivan Pelizzoli állt a kapuban, míg az olasz U21-es válogatottban még az első két jelölt között sincs. Ennek ellenére egy nagyon tehetséges kapus, akinek minden bizonnyal van jövője.

forrás: azzurri.co.hu