Recent comments

Friss Hírek

Pazzotelli elintézte a Genoát - lapszemle


Igencsak zaklatott mérkőzésen, de a Milan péntek este megszerezte a 3 pontot a Stadio Marassiban. Tőzsér Dániel klubja jobb eredményt is elérhetett volna, de a játékvezető két büntetőt elfelejtett befújni a Genoa javára. 

A magyar válogatott középpályás ezúttal végig pályán volt a már 10 forduló óta veretlen Milan ellen. Az olasz sajtó elismeri Damato bíró hibáit, ugyanakkor megnyugtatónak tartja a Milan formáját a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágója előtt.



 „Két gólt lőtt a Milan, így üzent a Barcelonának”, írta szombati címlapján a La Gazzetta dello Sport. A legnagyobb példányszámú olasz sportnapilap az 5. gólját megszerző Balotelli fotóját tette ki első oldalára, ahol már röviden össze is foglalta a Genoa elleni mérkőzést.

„Pazzini bombagólt szerzett, majd megsérült. Erősen kérdéses a keddi játéka, mint ahogy Mexesé is. Constantot kiállították, a Genoa két elmaradt büntetőt kért számon a játékvezetőn”.

 Pazzotelli vagyis Balotelli és Pazzini végezte ki a Genoát, írta még a péntek esti meccs lefújása után a Tuttosport internetes kiadása. A torinói sportnapilap egy „Jól megy a Milannak” címmel kommentálta első oldalán Allegri csapatának újabb sikerét, miközben Paul Pogba, a listavezető Juventus csatárának sorsáért aggódott. A francia játékos ügynöke, Mino Raiola határozottan cáfolta a pártfogoltja távozásáról - és Ibrahimovic esetleges érkezéséről - szóló híreket.
„A Milan nyerni tudott a káoszban”,  írta Massimiliano Allegri csapatának idegenbeli sikerét követően a Corriere dello Sport. A római székhelyű sportújság megemlíti, Antonio Damato játékvezető két tiszta büntetőt felejtett el befújni a hazai csapat javára. A Milan már december 22-e óta veretlen a Serie A-ban, így pillanatnyilag csak 2 pontra van lemaradva a második helyen álló Napolitól.

A La Gazzetta dello Sport a Milan védőjét, Zapatát választotta a mezőny legjobbjának, a Genoában végig játszó Tőzsér Dániel hatost kapott a következő kommentár mellett: „Hasznosan játszott, sok labdát szerzett, és jó pár Milan akciót is megállított. Ezúttal mintha mindent erőből próbált volna megoldani, nem pedig ésszel”.

A Gazzetta mindössze 3-as osztályzatot adott a meccs játékvezetőjének Damatónak, aki valóban elég gyenge formát mutatott péntek este. Davide Ballardini a Genoa edzője, egy rövid „vergogna” vagyis „szégyen” jelzővel kommentálta a bíró teljesítményét.