Recent comments

Friss Hírek

Inter: Leonardo visszatér Milánóba?


Olasz sajtóértesülések szerint  105. születésnapját ünneplő Inter elnöke Massimo Moratti szeretné visszacsábítani a milánói klubhoz a PSG sportigazgatóját Leonardot. 


A Nerazzurrit 1908. március 9.-én alapították a városi rivális AC Milant (akkori nevén Milan Cricket and Footbal Club) elhagyó zömében külföldi játékosok.

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a klub elnöke Massimo Moratti folyamatosan tartja a kapcsolatot a Paris-Saint Germain igazgatójával Leonardoval.

A brazil szakember így visszatérhet a San Siroba, ahol előbb játszott, majd játékos-megfigyelő volt és végül a Milan edzője lett.

Leo 2010 decemberében váltotta Rafa Benitezt az Inter kispadján. Hiába nyer olasz kupát, júliusban távozott, mert igazgatóként akart dolgozni és nem edzőként.

2011 nyara óta ő a PSG sportigazgatója, de olasz lapok arról számoltak ma be, hogy visszatérhet a Nerazzurri vezetőségébe.

„Leonardo itt marad velünk, hiszen kiváló munkát végez.” mondta a pletykákra reagálva a Paris Saint-Germain elnöke Nasser Al-Khelaifi.

„Jól halad a projektünk, remek munkát végez. Vele együtt Carlo Ancelotti is maradni fog.”

forrás: olaszfoci.hu