Recent comments

Friss Hírek

Marchetti: Tovább fogunk jutni


A Lazio lendülete mintha alábbhagyott volna a közelmúltban: a római csapat kétszer is kikapott 3-0-ra a bajnokságban, és a harmadik helyről is lecsúsztak. Igaz, több hiányzóval kell küzdenie a Sasoknak, a fővárosiak egyik megbízható pontja szerint azonban szó sincs arról, hogy krízisbe kerültek volna.

A Lazio esélyesként várhatja az újabb német csapat elleni párharcot: miután a Borussia Mönchengladbachot kiejtette Vladimir Petkovics csapata, a legjobb nyolc közé jutásért a Stuttgartot kell legyőzniük - még mindig Klose nélkül. Néhány rosszabb eredmény becsúszott ugyan,de Federico Marchetti, a csapat kapusa szerint szó sincs arról, hogy krízisben lennének.

" Tudjuk, hogy néhány dologban javulnunk kell,de úgy tekintünk erre a párharca, hogy képesek leszünk a jó teljesítményre, és tovább fogunk jutni. Ne feledjük, csak mi, és az Inter áll egyedül még három fronton is, így nevetséges, mikor az újságok azt írják, hogy a Lazio krízisben lenne. Nem volt szerencsénk sem az elmúlt pár meccsen, elkövettünk néhány hibát, de azon vagyunk, hogy ezeket kijavítsuk.


A Lazio évek óta nem volt európai kupasorozat legjobb 16 csapatában, és már azt is sikernek könyvelhetjük el, hogy idáig eljutottunk." - szúrt oda az újságíróknak a római kapus.

 forrás: azzurri.co.hu