Recent comments

Friss Hírek

Inter: Cassanót kirakták a bajnoki keretből


Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale hivatalos honlapján hirdetett keretet a Catania elleni vasárnapi bajnokira, amelyből kimaradt Antonio Cassano, a milánóiak olasz csatára, aki egyes hírek szerint lökdösődött Andrea Stramaccioni vezetőedzővel. 


„Bármely csapat öltözőjében lehetnek viták, ki tudja hány hasonló eset történt már, anélkül, hogy nyilávosságra hozták volna. Cassano nincs a keretben, de ennek szakmai oka van" – mondta Andrea Stramaccioni, az Internazionale vezetőedzője.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, olasz sajtóhírek szerint az Inter öltözőjében egymásnak esett a csapat csatára, Antonio Cassano és Andrea Stramaccioni vezetőedző, egy vita hevében lökdösődni kezdtek, s a játékosok avatkoztak közbe, nehogy eldurvuljon az eset. 

„Nem volt fizikai kontaktus, ahogy arról az olasz lapok beszámoltak. Hihetetlenül zavar, hogy az ilyen híreket mindig eltúlozzák a lapok. Cassanót kihagytam a keretből, mert úgy ítéltem meg, hogy ez a helyes.

Nem kell ebből nagy ügyet csinálni. A Tottenham elleni jövőheti Európa-liga mérkőzésen már ott lesz a csapatban" – tette hozzá a vezetőedző.

Az Internazionale idegenbeli bajnokija a Catania ellen 15 órakor kezdődik, csatárposzton pedig Rodrigo Palaciót, Tommaso Rocchit, és Matteo Colombit vetheti majd be Stramaccioni.

forrás: NSO