Recent comments

Friss Hírek

Elkann: Nincs szükség sztárjátékosra


Mikor a csapat igazi egységet alkot, általában jönnek a sikerek. Ez mondható el a Juventusról is, aki a már régóta vágyott top csatár nélkül is magabiztosan halad a bajnoki cím megvédésének útján.


John Elkann is elmondta véleményét Ibra lehetséges visszatéréséről.
Del Piero távozásával és Buffon (módosított) szerződésének meghosszabbításával jelentősen lecsökkent a fizetési plafon a Juventusnál, ez azonban sokkal nehezebbé teszi egy top játékos idecsábítását, legyen az olasz vagy külföldi. 

Igaz ez természetesen Ibrahimovicra is, akinek a visszatérésével kapcsolatban már többen megszólaltak a Juventus háza táján, többen szívesen látnák ismét zebracsíkos mezben. John Elkann, a Fiat elnöke és az Exor vezérigazgatója is elmondta a véleményét.

„Ibra a Juventus történelmének része. A csapat most egy igazi egységet alkot, nincs szüksége egy szupersztárra, az igazi sztár maga a Juventus.”

„Nagyapámnak nagyon tetszett volna ez a Juve, remek szezont futunk, a Catania felett aratott győzelemmel meg már 9 pontosra duzzadt az előnyünk, most pedig már a BL-negyeddöntő sorsolására várunk. Nagyapám biztosan nagyon büszke lenne, ha így láthatná játszani a Juventust a bajnokságban és az európai porondon is. 

A csapat erős, legyen szó a játékosokról vagy az edzőről, mindenki nagyon elkötelezett. Conte távozása? Ezzel kapcsolatban ő már kifejtette véleményét.”

forrás: Juventusfc.hu