Recent comments

Friss Hírek

Cagliari: Lemondott a vezetőség


Miután a stadion körül nem akar szűnni a huzavona, és a következő meccsét megint kénytelen zárt kapuk mögött játszani a szárd csapat, a vezetőség úgy döntött, ebből elég. 


Az igazgatótanács tagjai mind benyújtották lemondásukat, ezzel tiltakozva a tarthatatlan helyzet ellen, tovább nehezítve a csapat amúgy sem egyszerű helyzetét.

„A Cagliari Calcio igazgatótanácsa tegnap este, a biztonsági találkozó után benyújtja lemondását. A döntés a szurkolók és játékosok ma reggeli tüntetése iránti szolidaritásból született. 

Ez egy tiltakozás a problémát kiváltó okok, és a bármiféle megoldás hiánya ellen.” – áll a hivatalos közleményben.  

Az olasz futballszövetség is megszólalt az ügyben, az ő közleményük nem tartalmaz túl sok információt, viszont általánosságokat annál inkább:

„Szeretnénk, ha előállna egy olyan helyzet, ahol kedvező módon meg tudjuk oldani az ügyet. Természetesen a szabályokat tiszteletben kell tartani – soha nem kerülhetik el a figyelmünket. Reméljük, végül minden jól végződik.”

Mostanában kicsit zűrzavaros a helyzet a Cagliari háza táján: az elnök házi őrizetben van csalás és sikkasztás miatt (pont a stadion építése kapcsán).

A hazai mérkőzések előtt pedig mindig meg kell vizsgálni, alkalmas-e a létesítmény nézők befogadására. Az az érdekes, hogy nem mindig ugyanaz a döntés születik, legutóbb például zárt kapuk előtt fogadták a Torinót, előtte viszont bejöhettek a nézők a Milan ellen.

forrás: azzurri.co.hu