Recent comments

Friss Hírek

Behrami: Nem jobb a Juventus, mint mi

Pikáns párosítással kezdődik péntek este az olasz bajnokság 26. fordulója. 

A hétvége első meccseként a bajnoki második Napoli fogadja majd a listavezető Juventust. A jelenleg hatpontos különbséggel álló csapatok között pedig nincs ekkora különbség, legalábbis a hazaiak középpályása, Valon Behrami szerint.

„A közönség segíteni fog nekünk, ebben biztos vagyok” – mondta Behrami a nápolyi rádiónak. „Walter Mazzari (a Napoli vezetőedzője – a szerk.) remekül érzi meg, hogy mire van szükségünk. Most éppen igyekszik levenni rólunk a nyomást, mert tudja, az ilyen mérkőzéseknél nincs szükség külön motivációra. Jelenleg hat pont van kettőnk között, szóval a mérkőzés dönti majd el, hogy mik lehetnek a céljaink a szezonban. 

Péntek estére már tudni fogjuk, hogy előre, vagy a hátunk mögé kell figyelnünk.”

A campaniakat Diego Maradona is meglátogatta a héten, aki győzelemre bátorította egykori csapatát.

„Igaza van Maradonának, meg kell támadnunk a Juventust. Ő a Napoli szimbóluma, és fontosak a szavai ennek a csapatnak, szóval igazán jól esik, hogy tudjuk: ő is mögöttünk áll majd. Papíron nem erősebb a Juventus, mint amilyenek mi vagyunk, csak ha a tapasztalatukat is beszámítjuk."

"Készen állok a háborúra. Hogy betalálok-e majd? Egy csoda lenne! Arra szeretném kérni a szurkolókat, hogy ne felejtsék el, nagyszerűen áll a Napoli, és ne legyenek csalódottak az elmúlt néhány mérkőzésen történtek miatt.”

forrás: hatharom.hu