Recent comments

Friss Hírek

Barzagli: A sikerünk a szervezettségen és a megértésen alapszik


Andrea Barzagli hiszi, hogy a Bianconeri erős munkamorálja áll az ő olaszországi és európai visszatérése mögött.


Az Antonio Conte csapatában a legtöbb percet a pályán töltő védőt nemcsak a szurkolók, de a kritikusok is csodálják a sorozatos, Juventusban nyújtott jó teljesítménye miatt.

De a mindig őszinte olasz válogatott játékos igyekezett elhárítani a dicséretet, és maga helyett a csapattársait dicsérte, ragaszkodva ahhoz, hogy a Bianconeri sikerét a csapat, mint egész, teljesítményére lehet levezetni.

A Celtic elleni találkozó előtti sajtótájékoztatón a következőt nyilatkozta a védő.

"Sokat játszok ebben az évben, de mindig az edző dönt a csapat összeállításáról. Remélem, hogy minden meccsen játszani fogok, még akár az évi 60 meccs sem jelent akadályt nekem."

"Nem nekem kell megmondanom, hogy ez-e a legjobb évem. Talán úgy sokkal könnyebb kitűnni, hogyha egy olyan nagyszerű csapat tagja lehetsz, mint a Juventus. Megtanultam, hogy minél keményebben dolgozol, annál több gyümölcsöt arathatsz le."

A 31 éves középső védő élete első Bajnokok Ligája-szezonját játssza idén, és a februári Celtic elleni meccsen kitűnően helyt állt a fizikális skóciai csatában és állítja, hogy a Bianconeri védekezésbeli keménysége az edzőpályán befektetett hosszú órák munkájának az eredménye.

"Mindannyian fejlődtünk az elmúlt két év során, de tudjuk, hogy még tovább kell fejlődnünk. Amikor a menetrend lehetővé teszi számunkra, a lehető legalaposabban készülünk fel egy-egy meccsre."

"A sikerünk a szervezettségen és a megértésen alapszik. 

A védők jó munkát végeznek, de minket azok a játékosok is kisegítenek, akik előrébb játszanak. A csapatunk komplett, mindannyian segítünk a másiknak."

forrás: Juventusfc.hu