Recent comments

Friss Hírek

Barca: Piqué kiadta a parancsot: Támadás!


A Barcelona labdarúgócsapatának játékosai bíznak benne, hogy le tudják dolgozni kétgólos hátrányukat a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az AC Milan ellen. 


Mint ismert, a párharc első felvonásán az olasz csapat győzött kettő nullára hazai pályán, a spanyolországi visszavágóra kedden kerül sor.


A Barcelona játékosai bizakodva várják az AC Milan elleni visszavágót, amelyen Kassai Viktor fújja majd a sípot. Daniel Alves, a katalánok jobbszélsője szerint a párharc még korántsem lefutott.

„Ha hozzuk a saját játékunkat, sok helyzetünk lesz majd – nyilatkozta az uefa.com-nak Dani Alves. – Fantasztikus labdarúgóink vannak, a meccsnek csak akkor lesz vége, ha a játékvezető lefújja azt. Nagyszerű kihívások várnak nagyszerű csapatokra ebben a sorozatban. Nagyon bízunk a Barcelonában és játékosaiban.”

Egy másik védő, Gerard Piqué is hisz abban, hogy meglehet a továbbjutás a milánói együttes ellen. A középhátvéd szerint nagy nyomás alatt kell tartaniuk az olasz csapatot.

„Úgy érzem, meg tudjuk csinálni. Az egyik legjobb csapattal mérkőzünk,  de a Barcelona kerete is a legjobbak közé tartozik – mondta a hétfői sajtótájékoztatón Gerard Piqué. – Az elejétől kezdve támadnunk kell. A szurkolók is mindig támogatnak, amikor látják, hogy küzdünk. Most 90 ezer emberre lesz szükségünk, akik hisznek abban, hogy továbbjuthatunk.”

 forrás: hatharom.hu