Recent comments

Friss Hírek

Zamparini: Sosem bocsátok meg Gasperininek és Lo Monacónak



Az elmúlt fordulót követően nem csak Zdenek Zeman, hanem Gianpiero Gasperini munkáját is megköszönték a Serie A-ban: utóbbit az egyik legnagyobb edzőfaló, Maurizio Zamparini tette meg.


A Palermo elnöke összekülönbözött a sportigazgatóval is, aki szintén távozott.

"Sosem bocsátok meg Gasperininek és Lo Monacónak." - kezdte kissé meglepően Zamparini, bár az ő esetében nem kell meglepődni semmin sem.

" Malesani nem a megváltó. Ő azért érkezett, hogy nyugalmat hozzon a csapathoz. Remélem, az új argentin játékosok beilleszkednek a hétvégére, hiszen múlt vasárnap a szezon egyik legfontosabb meccsén a kezdőcsapatban kaptak helyet,pedig volt,aki hónapok óta nem játszott. Ezért sosem fogok megbocsátani Gasperininek és Lo Monacónak.


Zamparini egyedül döntött az edzőkérdésben, egy szót sem váltva a szeptemberben érkezett sportigazgatóval, Pietro Lo Monacóval. Az átigazolásokért is felelős szakember ezen annyira bedühödött, hogy önként távozott is a Palermótól, őt elődje, Giorgio Perinetti követi. Ezt követően a héten a szurkolók egy csoportja megtámadta Zamparini autóját, miközben távozott az edzőközpontból: leköpték autóját, és kórusban szidalmazták - miközben Lo Monacót éltették.

" Mintegy 50 ember volt ott. Korábban azt mondtam, az erőszak első megjelenésekor távozok, de most nem fogok elmenni: ez nem az igazi Palermo. 10 éve vagyok a Palermo élén, és úgy gondolom, jó döntéseket hoztam. Olyan ez, mintha a családod egy tagja megtámadna az első hibád elkövetésekor. Akik ott protestáltak ellenem, azok nem a mi szurkolóink voltak. 

Az utcán az emberek megállítanak, és kérlelnek,hogy maradjak. Akik ott voltak,és szidtak engem, ők túl fiatalok, és semmit sem tudnak ennek a klubnak a múltjáról. " - mondta el véleményét Zamparini.

A Palermo hétvégén nagyon fontos meccset játszik, a Pescarát fogadja hazai pályán a déli csapat - immáron Alberto Malesanival a kispadján.

forrás: azzurri.co.hu