Recent comments

Friss Hírek

Milan: Berlusconi emberfogást alkalmazna Messi ellen



Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan elnöke, Silvio Berlusconi az együttes szerdai, Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő elleni mérkőzése előtt Lionel Messi megállításának lehetőségéről beszélt.


„Nagyon nehéz  legyőzni a Barcelonát – mondta a korábbi miniszterelnök, majd kitért az ellenfél legjobbjának megállítására is. 

– Még mindig nem találtam időt arra, hogy beszéljek Massimiliano Allegri edzővel, de nem fogom neki megmondani, mit válasszon a csapat, sosem tettem ilyet. Tudom mi a szerepe az elnöknek és mi az edzőnek, és ezeket tiszteletben is tartom, ugyanakkor az elnöknek joga van tanácsot adni az edzőnek. Ebben az esetben az én javaslatom az lenne, hogy Messit emberfogással próbáljuk megállítani.”

A tanácsokat az edzőknek szívesen osztogató Berlusconi azt is elárulta, hogy a következő szezonban Allegri marad a piros-feketék kispadján.

„Ha az elnök nem ért egyet az edzővel, akkor kirúgja őt, de Allegri még mindig itt van, és szerződése van a követekező szezonra” – tette hozzá az elnök. 


forrás: NSO