Recent comments

Friss Hírek

Conte: A kemény munka eredménye


Úgy alakult, a Siena elleni bajnoki mérkőzés, ahogy Antonio Conte azt eltervezte, a Juventus magabiztos játékkal győzte le toszkán ellenfelét.


Conte értékelése a mérkőzés után.


„Megfelelő mentalitással léptünk pályára, tiszteltük a Siena csapatát, melynek minden kvalitása megvan ahhoz, hogy az első osztályban maradjon. Jó formában vannak és fontos eredményeket értek el az elmúlt időszakban. Tudtam, hogy nem lesz egyszerű feladatunk, ezért sem hagytam, hogy enyhüljön a feszültség.”

„Gratulálok a fiúknak, tényleg jók voltak ma. Örülök Giovinco góljának és annak is, hogy ahogyan szerezte, mindig igyekszünk mindent a legaprólékosabban kidolgozni, nincs ez másképp az állított helyzeteket illetően sem.”

Conte a szurkolói fütty ellenére is teljes mértékben kiáll játékosai mellett, ahogy eddig is.

„Sajnos a kifütyülés egy rossz szokássá vált ebben a stadionban, nem szabad az első hibájuk után kifütyülni a játékosokat. Sosem szabad elfelejtetni, hogy miket vittek véghez ezek a srácok, különösen a valahova tartozás érzését, a büszkeséget adták a szurkolóknak. Ezek miatt pedig helytelennek és jogtalannak tartom az effajta viselkedést. 

Tiszteletet érdemelnek a játékosaim, mindannyian elkötelezetten követik az utasításaimat. Mindannyian tudják, hogy nem szabad szem elől veszítenünk céljainkat, csakis komoly erőfeszítés és áldozatok árán érhetjük el őket.

A kemény munka eredménye, hogy jelenleg is vezetjük a bajnokságot és, hogy közel állunk a BL negyeddöntőjébe való bejutáshoz is.”


forrás: Juventusfc.hu