Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Kassai vezeti a Plzen elleni visszavágót


A várakozásoknak megfelelően az Európa Liga egyik visszavágóját bízták Kassai Viktor gondjaira ezen a héten, ráadásul honfitársunk olasz csapat meccsét vezeti majd. 


A jelenlegi legjobb magyar játékvezető és segítői idén még nem vezettek mérkőzést sem a Bajnokok Ligájában, sem az Európa Ligában.



Közzétette az UEFA honlapja az eheti európai kupameccsek játékvezetőinek névsorát. Idén először Kassai Viktor neve is szerepel a megbízottak között: honfitársunk a Napoli csehországi találkozóját dirigálja majd

Mint ismert, a Napoli az első mérkőzésen hazai pályán szenvedett 3-0-s vereséget a Viktoria Plzen ellen, így a továbbjutásukra vajmi kevés esély kínálkozik.

Ilyen hátrányból eddig csak egy csapat tudott továbbmenni a nemzetközi kupák történetében. Az érintett csapat a Dinamo Bukarest volt, ők a 2009/2010-es Európa Liga selejtezőiben az első meccset a zöldasztalnál "bukták el" 3-0-ra a Slovan Liberec ellen, majd a visszavágót ugyanilyen arányban nyerték meg, végül 11-esekkel jutottak tovább.

Kassai Viktor segítői Erős Gábor és Ring György lesznek, a negyedik játékvezető Kispál Róbert, az alapvonali bírók pedig Bognár Tamás és Fábián Mihály lesznek.

forrás: azzurri.co.hu