Recent comments

Friss Hírek

Inter: Az ultrák felhívása


Vasárnap rendezik a Derby della Madonninát, azaz a milánói derbit.


A két tábor természetesen mindig is szerette "csipkedni" a másikat, azonban most két személy biztosan külön figyelmet fog kapni a két szurkolócsoporttól, hiszen nem olyan régen még éppen az ellenfelet erősítették. Antonio Cassano, és Mario Balotelli számára biztosan más lesz ez a meccs.

Legfőképpen Mario Balotelli számára, hiszen Cassano már "túlélt" egy ilyen mérkőzést: az októberben rendezett Madonninán nem nehéz megtippelni, melyik volt a legtöbbször, a Milan ultrák által elénekelt dal. Igen,az, amelyben Cassanót szidták.

Balotelli is hasonló "örömök" elé nézhet, hiszen a Manchester City után a városi riválishoz tért vissza. Az Inter ultrái azonban nem győzik hangsúlyozni társaik számára: lehet szidni Balotellit, de egy határt ne lépjenek át. A rasszista dalokat felejtsék el. 

A Curva Nord tagjai közleményt is adtak ki a meccs előtt:

"Fütyüljétek ki őt, szidjátok, próbáljátok feldühíteni - de egy dolgot ne tegyetek! Ne huhogjatok, és ne kiabáljatok a bőrszínére utaló megjegyzéseket. Biztosíthatok mindenkit, hogy aki ilyet tesz, azt kiközösítjük csoportjainkból, és nyilvánosságra fogjuk hozni, ki volt a tettes. Nem szeretnénk, ha ez megtörténne, így kérünk mindenkit, tartózkodjon az efféle megjegyzésektől." - szól az ultrák közleménye.


Az Inter a szezon során már kénytelen volt pénzbüntetést fizetni rasszista szurkolói miatt.

forrás: azzurri.co.hu