Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend


A Serie A 26. fordulójából hét mérkőzést is láthatunk, szombatra, vasárnapra és hétfőre is jut meccs.


A hét utolsó napján rendezik a milánói városi rangadót, ami szintén élőben lesz látható a SportKlubon! 


Palermo-Genoa, szombat. 20:30, ÉLŐ
A Serie A 26. fordulójában a Serie A utolsó helyén álló Palermo a 17. helyezett Genoát, Tőzsér Dániel csapatát fogadja. A szombati mérkőzést élőben közvetíti a SportKlub, ezzel kezdjük a hétvégét.

Sampdoria-Chievo, vasárnap 12:30, ÉLŐ
Mindkét csapatnak 29-29 pontja van, amelyikük nyer, az lépéselőnybe kerülhet a másikkal szemben. Vagy ez az a meccs, amelyik biztosan iksz lesz?

Juventus-Siena, vasárnap, 15:00, ÉLŐ
A Juve az AS Roma elleni vereség után hazai pályán javíthat, és erre keresve sem találhatnának jobb ellenfelet a Zebrák, mint a Siena. Antonio Conte csapatának még mindig van négy pont előnye a Napoli előtt, de a fór megtartásához, esetleg növeléséhez jól jönne Pirlóéknak egy siker. 

Atalanta-AS Roma, vasárnap, 17:00, felvételről
Tottiék önbizalmával a szombati, Juventus elleni győzelem után nem lehet sok gond, vélhetően lendületből megvernének most most mindenkit a Farkasok. Legközelebb Bergamóban az Atalanta állhatja útjukat. 

Inter-Milan, vasárnap, 20.30, ÉLŐ
Jön Mario Balotelli első milánói rangadója piros-feketében! A Milan ráadásul most egy pont előnnyel áll az Inter előtt, és jó formában vannak Allegri mester fiai. Cassanóék viszont Firenzében szenvedtek súlyos vereséget, ami után jön egy újabb nehéz feladat. 

Udinese-Napoli, hétfő, 19:00, ÉLŐ
A Napoli legutóbb botlott hazai pályán, Cavaniék nem bírtak a Sampdoriával, az Udinese pedig Genoában kapott ki. A nápolyiak nem nagyon engedhetnek meg maguknak nemhogy vereséget, döntetlent sem, ha tényleg meg akarják nyerni a Scudettót. Már pedig meg akarják!

Lazio-Pescara, hétfő, 21:00, ÉLŐ
Ahogy a 25. forduló, úgy a 26. kört is a Lazióval zárjuk. A Sasok Sienában kikaptak, most a Pescarát fogadják, és javításra készülnek az utolsó előttivel szemben. 


forrás: sportklubtv.hu