Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Marchisio duplázni szeretne


Megvédeni a Scudettot és elérni a Bajnokok Ligája döntőjét a Wembleyben, ezek a Juventus céljai a szezonban, Marchisio elmondása szerint. 


Az Öreg hölgy vezeti a Serei A-t és fél lábbal már a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében van a Celtic felett aratott káprázatos idegenbeli 3-0-nak köszönhetően, a középpályás dicsőséget remél mindkét fronton.

"A célunk ismét a bajnokság megnyerése, s ezen túlmenően pedig a londoni BL döntő elérése," nyilatkozta a Tuttosportnak adott interjújában.
"Tudom, hogy ez komoly kihívás, de megteszünk mindent a céljaink eléréséért."

Az éllovasok Március elsejei csatájából sok kérdésre választ kaphatunk, hiszen ekkor a Napoli otthonába látogat a Bianconeri, mely 4 ponttal vezet az Azzurrok előtt.

"Meg vagyok győzödve, hogy egy rendkívül látványos mérkőzés lesz, melyen két kiváló csapat találkozik," folytatta az olasz válogatott futballista.

"Teljes mértékben elismerem a Napoli elmúlt években nyújtott teljesítményét."

"Nem utálom a Napolit, ez teljesen abszurd lenne, hiszen akármikor találkozom velük, mindig mosolyogva jövök le a pályáról. Magunk mögött hagyjuk a ködös időket, s utat kell találnunk a napfényhez csodálatos emberek és hihetetlen környezet segítségével."

forrás: Juventusfc.hu