Recent comments

Friss Hírek

Galliani: A Milan folytatja a fiatalítást


Folytatja a nyáron a Milan a fiatalítást, de mértékkel, állítja Galliani.


“Idén rengeteg játékost lecseréltünk, és csak 2 hónap volt arra, hogy összeszokjon a csapat. Ez jövőre biztos, hogy nem fog újra megtörténni, mert a csapat nagyjából ugyanaz lesz, mint most.”

Saponara és Cristante már biztosan a felnőttkeret tagjai lesznek nyártól és nagy az esély arra is, hogy a mostanában parádésan teljesítő Fossati is helyet kapjon a Milan keretében.

Ahogy azt megszoktuk az érkezők mellett távozók is lesznek. Robinho és Bojan távozása igen valószínű, főleg a spanyolé, akiért 15 millió eurót kellene kifizetnünk. 

Robinho esete is érdekes, ugyanis Allegri egy korábbi nyilatkozatában elmondta, hogy nem tudja mi lesz a brazillal, így inkább Niangot részesíti előnyben vele szemben. Ehhez jönnek még a brazil -rejtélyes- sérülései is, amiért mostanában partvonalon kívülre került több esetben.


Fossati csapattársa, a Sampdoria tulajdonában lévő csatár, Simone Zaza (eddigi statisztikája: 24 meccs 14 gól 2 gólpassz a Serie B-ben) is érkezhet a nyáron és természetesen nem lehet elfelejteni Mattia Perint sem akit már régóta figyel Galliani.

forrás: acmilan.hu