Recent comments

Friss Hírek

Burdisso: A Juve elleni győzelem erőt kell, hogy adjon


Az olasz bajnokság idei szezonjának az egyik legkiszámíthatatlanabb együttese kétség kívül az AS Roma. 


A fővárosi klub képes kitűnő játékkal előrukkolva rangadókat nyerni, azonban amikor már-már a Farkasok drukkerei kezdenék elhinni, hogy sikerül stabilizálni a jó formát, jön egy abszolút nem vár óriási zakó egy alsóházi gárda ellen, és minden kezdődik előről.


Nem csoda, hogy az új évet pocsékul kezdő gárda vezetősége nemrég megköszönte Zdenek Zeman munkáját, a cseh tréner helyére pedig az eddig másodedzőként ténykedő Aurelio Andreazzolit nevezték ki.

Az új mester ezidáig folytatta elődje tendenciáját, a Sampdoria ellen sima vereséget könyvelhetett el a Roma, viszont az előző hétvégén a Farkasok már győzelmet ünnepelhettek a kissé fáradt listavezető Juventus ellen. A vízválasztó a vasárnap délutáni Atalanta elleni idegenbeli bajnoki mérkőzés lehet, ugyanis a fővárosi alakulat az idei kiírásban csupán egyszer tudott egymás után két mérkőzést megnyerni, akkor aztán beindult a szekér, és zsinórban 5 győzelmet könyvelhettek el Tottiék.

A Juventus felet aratott siker után a Giallorossi védelmének oszlopos tagja, Nicolas Burdisso nyilatkozott, aki reméli, kellő lökés ad majd a múlt hétvégi siker a római alakulatnak.

„A Juventus elleni produkciók kell, hogy példaként előttünk álljon. Stabilizálnunk kell a formánkat és az eredményességünket, különben a Juve elleni győzelem semmit nem fog érni. Nem torpanhatunk meg.” – nyilatkozta a rutinos argentin védő.

Az elkövetkezendő pár fordulóban papíron könnyebb mérkőzések várnak a Romára, azonban a szezon hajrája nagyon keménynek ígérkezik a Farkasok számára, hiszen áprilisban a Lazióval és az Interrel, májusban pedig a Fiorentinával, a Milannal és a Napolival is megmérkőzik a gárda.

forrás: azzurri.co.hu