Recent comments

Friss Hírek

Inter: Diamantival erősítenének nyáron


Több különböző olaszországi forrás is azt állítja, hogy az Inter vezérkara a Bologna támadójának, Alessandro Diamantinak a megvételén gondolkozik.


A 29 éves játékosra nyáron vetheti ki a hálóját a kék-fekete alakulat, akik jelenleg a bajnokságban csak az 5. helyen állnak. A Nerazzurri ma este a CFR Cluj otthonában lép pályára, hétvégén pedig a Milan ellen játszik városi rangadót.

A nyáron az Inter nem meglepő módon ismét szeretné megerősíteni a keretét. Diego Milito hosszú sérülése miatt elsősorban csatárposzton lesz érdekes a klub játékospolitikája. Diamanti ugyan játszott már csatárt is, de nem ez az igazi posztja, így ő egy sorral hátrébb érkezne. Az olasz válogatott játékost a Zenittel is összeboronálták már.

Az egykori West Ham-játékos Diamantit 2017-ig köti jelenlegi csapatához a szerződése, de ez valószínűleg nem jelentene akadályt, ha az Inter komolyan ráhajtana a játékjogára. 

A játékos ügynöke is elismerte nemrégiben, hogy a szezon végén ügyfele meg fogja vizsgálni a jövőjét. 29 évesen egy Inter-szinű csapat talán az utolsó nagy lehetőséget jelentené neki.

"Alessandro szereti a Bolognát, de nyáron történhet néhány érdekes dolog, ami változást eredményezhet a karrierjében." - nyilatkozta Luca Puccinelli a Sky Sport Italia-nak.

"Ha egy top csapat bejelentkezik érte, az egy hatalmas lehetőséget fog jelenteni számára. Olaszország vagy külföld? Ha a félszigeten marad, az nagyban segítheti a nemzetközi karrierjét, hiszen folyamatosan szem előtt lesz."

"Ugyanakkor ha egy jelentős BL-csapat tenne érte ajánlatot, nagy butaság lenne azt figyelmen kívül hagyni."

Diamanti ezidáig 23 bajnokin 6 gólt szerzett ebben a szezonban.

forrás: azzurri.co.hu