Recent comments

Friss Hírek

Stramaccioni: A döntetlen az igazságos eredmény


A vasárnapi Derby della Madonninán az Inter pályaválasztása mellett 1-1-s döntetlent játszottak egymással a csapatok.


Andrea Stramaccioni elégedett volt az egy ponttal.

" Összességében igazságos eredmény született. A Milan az első félidőben nyomás alá helyezett minket, de a második félidőre egy más Inter futott ki. Úgy érzem, a meccs végére a Milan fölé nőttünk. Köszönhetően Handanovics védéseinek, a döntetlen az igazságos eredmény. Elismerem, hogy az első félidőben a Milan közelebb járt a második góljához, mint mi az egyenlítéshez. 

Nem kezdtünk rosszul, egészen a Milan lőtt góljáig, amit a szélről szereztek. Számítottunk erre. Egy elvesztett labdából kaptuk a gólt, és kicsit elvesztettük a fejünket akkor. A félidőben rendeztük sorainkat, és vissza tudtunk jönni a meccsbe. Kevin-Prince Boateng pozíciója nehézségeket okozott nekünk, hiszen Zanettit próbálta kivenni a játékból. 

A túloldalt Nagatomo nagyon mélyen őrizte El Sharaawyt, aztán a félidőben ezt is korrigáltuk. Milito sérülése után beszéltem Cassanóval, és megállapodtunk, hogy csatárként is jól fog teljesíteni. Jóval kreatívabb támadó, mint az átlag, azt hiszem, ez a legjobb megoldás Milito pótlására. Elismerem, hogy volt igazság a kritikákban, amiket kaptam a Fiorentina elleni vereség után, de egy fiatal edző vagyok a Serie A-ban, kevés tapasztalattal. Az pedig nem fair, hogy a játékosaimat is hasonló kritikák érik. 

A Lazio hasonlóan rossz teljesítménnyel kapott ki a Siena ellen, túl nagy eltérések vannak a médiában az értékelések között. Ne feledjük, rengeteg sérültünk van a keretünkben." - mondta el Stramaccioni a mérkőzést követően.

forrás: azzurri.co.hu