Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Hamarosan meghosszabbítják Conte szerződését


A Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus vezetése azt tervezi, hogy meghosszabbítják Antonio Conte jelenleg is érvényes szerződését. 


A két fél a napokban tart találkozót, hogy megvitassák a kontraktus meghosszabbításának részleteit.

A Mester jelenlegi szerződése 2015 júniusáig szól. 

Andrea Agnelli elnök úr már mindent előkészített a tárgyalásra, már csak egy nyugodtabb időszakra van szükség, hiszen a csapat az elkövetkező időszakban számos rangadón fog részt venni.

Jelentések szerint Conte jelentős fizetésemelésre számíthat, pedig 3 milliós szezononkénti honoráriuma így is a liga legjobban fizetett edzőjévé tette őt. 

Az emelésre azonban szükség van, hiszen számos európai nagy csapat mutatott már érdeklődést a Juventus edzője iránt. Roman Abramovics Chelsea-jének listáján például első helyen szerepel, ahogyan a brit lapok fogalmaznak, de a Real Madridról is hallani lehetett, miszerint Mourinho távozása esetén megkörnyékeznék az olasz szakembert.

Ezek persze egyelőre csak pletykák, mindenesetre a Juve vezetősége nem szeretne semmit sem a véletlenre bízni. 

Conte tavaly veretlenként nyert bajnoki címet a Bianconerivel, eljutott a kupadöntőig, idén pedig Szuperkupa győzelemmel kezdett, jelenleg pedig csapata hat ponttal vezeti a bajnokságot és fél lábbal már a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében érezheti magát.

forrás: Juventusfc.hu