Recent comments

Friss Hírek

El Shaarawy: 3-0 is lehetett volna


Első Derby della Madonnina gólját szerző Stephan El Shaarawy szerint, ha jobban kihasználják a helyzeteiket, akkor a Milan 3-0-ra is vezethetett volna a városi rivális Inter ellen. 


Az olasz válogatott támadó a 21. percben juttatta vezetéshez a Rossonerit, akik domináltak az első félidőben és csak Samir Handanovic bravúros védéseinek volt köszönhető, hogy nem léptek el jobban, de a második félidőben magára talált az Inter és Ezequiel Schelotto révén egyenlíteni tudtak és kiharcolták az 1-1-es döntetlent.

„Ez volt az első derbi gólom, de az lett volna a legfontosabb, hogy nyerjünk.” mondta a fiatal csatár a Mediaset Premiumnak.

„Az első félidőben eldönthettük volna a találkozót, ami akár 3-0-ra is végződhetett volna. De nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket és kaptunk egy gólt. Ezentúl is úgy kell játszanunk, ahogy az első 45 percben.”
„Volt két óriási helyzetünk, de Handanovic mindent védett.  Sajnálom, hogy csak döntetlent értünk el.”

Ez volt Mario Balotelli első meccse korábbi csapata ellen és két nagy helyzete is volt, de gólt nem szerzett.

„Nagyon fura este volt ez számára, de mondtuk neki, hogy maradjon nyugodt. Volt néhány jó helyzete, de higgadt maradt még ha nem is tudta azokat gólra váltani.”

A 20 éves csatár vezeti a Milan házi góllövőlistáját és várhatóan hamarosan aláírja szerződéshosszabbítását.

„Most csak arra koncentrálok, hogy jól menjen a játék a Milanban, hiszen nagyon jól érzem itt magam.”

forrás: olaszfoci.hu