Recent comments

Friss Hírek

Conte: Szurkoljatok!


Antonio Conte üdvözölte Giorgio Chiellini visszatérését, és figyelmeztetett: 13 VB döntő vár a Juventusra, és a Siena elleni meccs lesz az első.


A Bianconeri a Bajnokok Ligája okozta fáradtság miatt is, 1-0-s vereséget szenvedett előző héten a Romától, így előnye négy pontra csökkent a tabella élén. Az Öreg Hölgy trénere óva intett mindenkit, hogy akár a Bajnokok Ligája, akár a Milan, vagy a Napoli elleni mérkőzés járjon a fejében, mert már csak 13 mérkőzés – „13 VB döntő” - van hátra a bajnokságból, és minden elhullajtott pont végzetes lehet.

Antonio Conte a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján osztotta meg gondolatait:

 „Martín Cáceres nem fog játszani, Arturo Vidal szereplése pedig kétséges, ma fog eldőlni, hogy pályára léphet-e. Chiellini egész héten velünk edzett, a padra már leülhet. Mirko Vucinic? Jól van.  A rotálás? 13 meccs van vissza…13 világbajnoki döntőnek kell lenniük ezek a találkozóknak, nem szabad pontokat vesztenünk. 

Most a Siena elleni összecsapásnak kell lennie „életünk meccsének”, mert kiváló formának örvendenek. Az elmúlt öt fordulóban legyőzték az Intert és a Laziót, és mindössze három gólt kaptak. Nagyon, nagyon nehéz teszt vár ránk. Ha valaki azt hiszi, hogy ez egy könnyed séta lesz a parkban, azok nem figyeltek eléggé rám.

Remélem, a Juventus Aréna publikuma kiüvölti a torkát is, és a győzelembe hajtanak minket, mint ahogy tették tavaly is. Idén néhány szurkoló csak ült, és nézte a mérkőzést – mintha egy színházban lettek volna. Valahogy ezt nem tudom értékelni. Holnaptól a szurkolóknak kezet kell nyújtaniuk a csapat felé, mert nehéz mérkőzés vár ránk. Nem érdekelnek a játékosaim sárga lapjai, inkább az foglalkoztat, hogy nagyobb figyelmet kell fordítani a fizikai állóképességnek. A Napolival később nézünk szembe, a Siena elleni meccs pedig még mindig három pontot ér, kutya kötelességünk megszenvedni a pályán. 

A Milan 2-0-s győzelme a Barca ellen? A szezon kezdetén azt mondtam, hogy a Serie A sok játékost volt kénytelen elengedni a gazdasági válság miatt, de ez nyomást gyakorolt ránk edzőkre, hogy ötletekkel, és nehéz munkával korrigáljuk ezeket a hiányosságokat. A talján futball versenyképes, és ezt a Bajnokok Ligája is bizonyította. Gratulálok Massimilano Allegrinek a tökéletes teljesítményért, de a Juve, a Lazio és az Inter is nagy dolgokat vitt véghez Európában.

Olaszország magas taktikai szervezetsége bármely csapat számára gondot okoz. Például a Siena holnap eszes, lelkes és szervezett is lesz egyben.”

forrás: Juventusfc.hu