Recent comments

Friss Hírek

Capello: Hatalmas a különbség a Milan és a Barca között


Az AC Milan szerdán hazai pályán fogadja a Barcelonát a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.


Fabio Capello, az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a meccsel kapcsolatban elmondta: a milánóiaknak szerencsére is szükségük lesz, ha nyerni akarnak a katalánok ellen.

„A Milannak szerencsére is szüksége lesz a Barcelona ellen, egyszerűen túl nagy a tudásbeli különbség a két fél között. Igazából a Barcelona és az összes többi együttes közt hatalmas a különbség" – mondta Capello.

A Milan téli szerzeményéről, Mario Balotelliről is beszélt az olasz szakember. Mint ismert, a csatár olaszországi visszatérése óta három mérkőzésen eddig négy találatot szerzett.

„Balotelli formája komoly meglepetés volt számomra. Úgy tűnik, csak arra volt szüksége, hogy hazatérhessen és megtalálja az ideális csapatát. Ami igazán meglep, az a hozzáállása.
Nem láttam még ezt az oldalát sem a Manchester Cityben, sem az Interben." 

Capello nyilatkozott a Serie A esélyeiről is, ahol jelenleg a Juve négy ponttal vezet a Napoli előtt.

„Egyértelműen a Juventus a favorit. A Napolinak a futballon kívül túl sok mindennel kellett mostanában foglalkoznia" – utalt a szövetségi kapitány a csapat korábbi bundabotrány kapcsán levont, majd visszakapott két pontjára, valamint a Napoli labdarúgói elleni támadásokra.

A hatvanhat éves szakember a bajnokság nyolcadik helyén álló AS Romát is megemlítette, ahol korábban edzőként és játékosként is megfordult.

„A Romának a bajnoki címért kellene versenyeznie. Elképesztően tehetséges játékosokkal van tele a csapatuk, azonban sajnos nekik is akadt problémájuk az idény során.

Ettől függetlenül továbbra is úgy gondolom, a Juve után még mindig ők a második legerősebb alakulat a ligában" – zárta nyilatkozatát Capello.

forrás: NSO