Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Ki kellett volna használnunk a helyzeteinket


Massimiliano Allegri, az AC Milan vezetőedzője nem szomorkodott az Inter elleni vasárnap esti 1–1-es döntetlen miatt, annak ellenére sem, hogy csapata az első félidőben sokkal több helyzetet dolgozott ki, mint a pályaválasztó városi rivális.


Allegri szerint a helyzetkihasználáson javítania kell csapatának.

„Jó formában vagyunk, ha papíron nézzük, idegenben sikerült döntetlent elérnünk az Inter ellen. Az első félidőben sokkal jobbak voltunk, uraltuk a meccset, helyzeteket teremtettünk. Ám a folytatásban feljött az Inter, egyenlített, és végül elvesztettünk két pontot – mondta Allegri. – Muszáj kihasználnunk a helyzeteinket, mert butaság lenne azt gondolni, hogy végig irányítani tudjuk a meccseket. 

Az ellenfél bármikor szerezhet gólt, és ezen győzelem mehet el. Persze a foci igazságos, az Udinese ellen a legvégén szereztük a győztes gólunkat, az ilyen esetek kiegyenlítik egymást. De akkor sem jó a szerencsére utalnunk a mérkőzéseinket."

„Összességében elégedett vagyok a csapattal, a győzelmi kényszer nem rajtunk volt, hanem az Interen, mert nála volt a pályaválasztói jog" – tette hozzá Allegri, aki a következő szezonban arra törekszik, hogy ne a bajnokság közepére jöjjön csúcsformába a csapata, hanem úgy is kezdje azt.

forrás: NSO