Recent comments

Friss Hírek

Bojan: A labdarúgásban semmi sem lehetetlen


Bojan Krkic, a Milan kölcsönben szereplő támadója elmondta, különleges  lesz számára a Barcelona elleni mérkőzés.


A Milan szerda este vitathatatlanul a világ egyik legjobb csapatával néz majd szembe a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.  A piros-feketék a San Siróban fogadják a Barcelona csapatát.


Bojan Krkic 9 éves korától kezdve a Barcelona ifjúsági akadémiáján nevelkedett, majd a felnőtt csapat tagjává vált. Ezt követően Bojan és a katalán egyesület útjai elváltak, a spanyol játékos az olasz fővárosba igazolt. Egy év sikertelen játékot követően a Milan kölcsönvette, és a szezon végén opciós jog fejében végleg megvásárolhatja a 22 éves támadót.

Bojan nyilatkozatában elismerte, különleges érzés lesz számára a volt csapata ellen játszani.

“Számomra ez egy másik mérkőzés lesz. Csak a mérkőzésre szeretnék koncentrálni, 90 perc futballra. Még soha nem játszottam a Barcelona ellen, éppen ezért több lesz számomra, mint egy mérkőzés. Mindenképp segíteni akarom a jelenlegi csapatomat. Jelenleg pozitív időszakon megyünk keresztül, és hinnünk kell magunkban” – mondta Krkic a Milan Channelnek, aki 163 mérkőzésen 41 gólt lőtt a Barca felnőtt csapatában.

“Ezen a mérkőzésen nem a három pont lesz a tét, ez egy olyan mérkőzés lesz, amelyen több mint 180 perc alatt fog eldőlni a továbbjutás sorsa. A gólok mindennél fontosabbak lesznek. Biztos vagyok benne, hogy jól fogunk teljesíteni a Barcelona ellen, ugyan ők az esélyesek, a labdarúgásban semmi sem lehetetlen.”

“Természetesen nehéz mérkőzés lesz, nézve hogy az ellenfelünk a világ legjobb csapata, de mi hazai közönség, a szurkolóink teljes támogatása előtt fogunk játszani. Nyugodt vagyok, nem aggódok. Várom már a mérkőzést, és remélem hogy lehetőséget kapok. Ez mindenki számára fontos mérkőzés lesz” – fejezte be.

A várakozások szerint Bojan nem fog kezdeni. A bal oldali támadó El Shaarawy, középen pedig Pazzini lesz. A jobb oldalon Niang vagy Boateng kezdhet.

forrás: acmilan.hu