Recent comments

Friss Hírek

Malesani: Nagy szükségünk lesz a szurkolóinkra


A Serie A hétvégi fordulójából mindössze csak egy mérkőzés jut szombatra: 20:45-től egy igazi kiesési rangadót rendeznek,ahol a sereghajtó Palermo az éppen a vonal fölött álló Genoát fogadja.


A szicíliaiak trénere az elmúlt szezonban éppen a Genoát edzette.


Méghozzá nem is egyszer! Az előző szezont a Genoa éppen Malesanival kezdte, majd decemberben elbocsájtották a Griffektől - de mindössze áprilisig maradt távol a genovai csapattól, de visszatérése mindössze 20 napon át tartott.

Egy szezonon belül tehát kétszer is elküldte Malesanit Enrico Preziosi, a Genoa elnöke, így a Palermo jelenlegi mesterének biztosan különleges este lesz a mai.

A Palermo sereghajtóként várhatja a ma esti meccset, így mindenképpen a rózsaszínek vannak nyerési kényszerben.

"Amikor ilyen helyzetben vagy, nem vonhatsz le dolgokat egy meccsből. Az egész heti munka,felkészülés szükségeltetik hozzá. A héten elvégzett munkával elégedett vagyok." - fogalmazott Malesani a mérkőzés előtt.


" "Még nincs lefutva a mi versenyünk, majd a szezon végi eredmény számít. Akkor leülünk, és értékeljük az eredményeket. Nagyon jól ismerem a Genoa számos játékosát, még ha azóta több új labdarúgót is igazoltak. Borriello képes eldönteni egyedül is mérkőzéseket.


Nagy szükségünk lesz a szurkolóinkra, ők jelenthetik számunkra a 12. embert a pályán. Annyit kérnék tőlük, hogyha hibázunk is, álljanak mellettünk a meccs alatt, mert most olyan emberekre van szükségünk, akik segítenek minket.


Ne fütyüljenek végig a 90 perc alatt, elég a meccs végén." - mondta el Alberto Malesani.

forrás: azzurri.co.hu